Naša zgodba

… in poslanstvo, ki smo si ga zadali

Poslanstvo, čili izdelki za vse

nepekoče in to

MojČili moja zgodba

Tudi moja zgodba se je začela, tako kot pri večini ljubiteljev čilija, z nekaj sadikami in prerasla v zasvojenost. Vsako leto nekaj sort več in še nekaj sadik za vsak slučaj, če se kaj ponesreči. Čiliji so mi zasedli že dobršen del vrta, lonci s čiliji pa ves preostali prostor okoli hiše. Zadovoljstvo, ki mi ga prinašajo kaljenje, rast, cvetenje in na koncu obiranje sadežev odtehta ves porabljeni čas, ki ga namenim čilijem.

Kljub temu, da vsa družina z užitkom konzumira pekočo hrano, take količine ne moremo pojesti in ker pekoče tekne tudi pozimi, sem začela z vlaganjem, sušenjem ter kuhanjem omak in marmelad.
Marmelade so požele največ pohval, (kot nekaj novega, novih okusov in tudi, ker so glede na pekočino zelo blage) tako pri družini kot pri prijateljih in znancih, zato sem se jim dodatno posvetila in razvila štiri vrste z različno pekočino.

Marmelada je glede na stopnjo pekočine pripravljena iz različnih vrst čilijev, paprike, čebule, sladkorja in limone. Na razpolago je le omejena količina, ker jo pripravljamo izključno samo iz doma vzgojenih in pridelanih čilijev.
Marmelada ne vsebuje umetnih dodatkov in konzervansov, zato jo je potrebno po odprtju hraniti v hladilniku.

Naš Team

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, when an unknown printer took a galley.

Ali smo vam prebudili brbončice?

Neque porro quisquam est, qui dolore ipsum quia dolor sit amet, consectetur adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.